Saturday, May 19, 2012

kadang-kadang, setelah gua dapat atau hampir-hampir dapat apa yang gua mahukan dalam hidup ini gua persoalkan diri gua dengan macam-macam persoalan. awkward moment, ini serius. gua pun tak paham macamana.

kadang-kadang, bila gua lepaskan apa jua kejahatan masa lalu yang pernah gua buat; gua rasa pelik. sebab benda tu pernah jadi habit, entah macamana gua boleh lupa dan tinggalkan.

kadangkala jugak gua berfikir, apa dia sebenarnya peluang dan halangan dalam hidup. gua ada cita-cita; gua ada impian yang gua sudah create; tinggal masa untuk running. peluang? entah sekarang; entahkan masa mendatang. halangan? entahlah, soal-soal kehidupan ini selalu-nya jarang sangat gua dapat explain melalui ayat.

hidup ni susah kalau main "agak-agak". sebab "agak-agak" ni lah halangan paling besar dalam hidup sebab takde exact assumption

2 comments:

Kump. Adik2 Keluar UMNO said...

Kekejaman Terhadap Orang Muda - ( Lihat sendiri BUKTI, Kenapa kami KELUAR UMNO dan TAKKAN kembali lagi. Buktikan jika ia PALSU )
1~BUKTI 1 * (MESTI TONTON)
2~BUKTI 2 * (HOT)
3~BUKTI 3
4~BUKTI 4
5~BUKTI 5 * (HOT)
6~BUKTI 6
7~BUKTI 7
8~BUKTI 8
9~BUKTI 9
10~BUKTI 10

~ Orang Muda Geng Kita - Usaha Dengan Doa ~



Kami Mahu Generasi Muda Terengganu Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Sebelum PRU ke-13 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
(Bukti kukuh)
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=196#196

5 ~ http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1






p/s: Ubahsuai (copy&paste) dari 'Abang Sayang'

Anonymous said...

Tahniah kpd adik2