Saturday, April 25, 2009

Catatan Dari Labuan: Cerita Seorang Member!

Salam Semua.
Pagi tadi aku ada jejalan la dengan sahabat lama aku Cha Ong a.k.a Mohd Yazri Mertin. Kira, beliau ni member aku sejak kecil lagi. Arwah nenek aku dengan arwah nenek beliau sahabat baik. Mak aku dengan mak beliau kenal baik. Adik-beradik beliau aku kenal sangat-sangat. Beliau ni aku kenal sejak bermastautin di Labuan, kira-kira 15 tahun dahulu. So, masing-masing sangat la memahami. Bukan seperti orang bercinta tau! hahahahaahha! Cerita aku kat sini, masa aku upload gambar beliau kat lap top aku, then compared with pic when we was at 17; aku perasan something wrong with his appearance. Nak tau ape? Beliau kelihatan begitu slim dengan gambar terbaru! Pergh, macam tak pecaya aku! Aku betanya, mata aku yang kabur or memang realitinya begitu?! Realiti, bai! Aku sengaja je simpan gambar terbaru beliau, sebab ni kali pertama beliau spent aku! hahahhahahah Aku penah tanya, samada beliau ni penah jalani pembedahan buang lemak, jawapannya tak penah. Boleh pecaye ke? Pelik, pelik... Ye ar, dunia dah maju zaman dah berubah katakan... Ape yang aku tahu, beliau ni tetiba menghilangkan diri tanpa khabar sejak dari last paper SPM 2006 dulu. Tup, tup beliau da wat futher study kat Politeknik KK. Pastu, tetiba kurus plak tu! Mana aku tak heran! hahahahahaha! So, the answer is in his hands! Korang compare la that pictures!
Gambar time 2006, last paper SPM. Latest picture! Kurus kan? p/s: Ong, ko penah operate lemak bah kan? hahahahaahaha! Jangan marah! At least, aku abadikan kenangan kali pertama ko belanja aku dari Deen's Restaurant to Pagayaman Pit Stop! Peliknya, ko berabes makan jua! hahahahaahahahaha! ;p

7 comments:

Le_Louch said...

ishh!!
kimbetnya!!
cm mn ko tau bedah lemak ni??
skodeng ah..
haha..;p
drpd ko xda lemak mo share2 kat org!
hahaha!!;p

MeeT uNcLe sHaH said...

Salam,

Ong, lagi baik kurang dari labih. Lapas atu, ko buat plastic surgery!
Hahahhahaahahaha!
;p

Le_Louch said...

eh..
pa yg beknya..!
mun angin kncang m'layang 2..
pikir durg c atul layang2..
klnya ko trabang!!
hahahahahaha!!;p

Meet Uncle Shah said...

Hahahahaha!
Nda kesah, yang penting aku ada aset:

1. ensem
2. famous

Wakakakakakka!
;p

Zay_Gon said...

ishhh!!!
b'lagaknye mamat ni!!
boleh blah la lu!!
haha!!;p

Meet Uncle Shah said...

Realiti tetap realiti! Biarpun, hakikatnya ramai yang tidak menerima!
Hahahahahahaa!
;p

Le_Louch said...

pa mksd ko "realitinya rmi yg x dpt menerima"?????