Tuesday, March 24, 2009

Misi Sulit: Langkawi, Here We Coming!

Salam Semua.
Senang betul rasa hati bila semua paper aku selesai hari ni. Sekurang-kurangnya, terlepas satu dilema biasa yang dialami semua mereka yang pernah bergelar pelajar!! Haahahahha! Result this semester, harapnya lebih cemerlang better than the past result!! Good willing.
Langkawi, Here We Coming!
Macam yang aku khabarkan sebelum ni, aktiviti sebelum aku balik bercuti ke Labuan ialah study trip to Langkawi.Biarpun, aktiviti ni macam tak dapat sambutan dalam kalangan pelajar, at least penglibatan pelajar hospitality harus aku berikan pujian!! Thank you for your supporting, friends! Biarpun, banyak masalah sepanjang program ini sebelum dan seterusnya, as a hotelier, we have to face with this problem. We are practical people, rember that!!! So, hopefully this program will be followed as our planning. We can enjoy, release our tension, sharing every moments there!! Oh ya, selesai je program kat Langkawi tu, aku akan balik KL dulu. The next day, baru balik Labuan. Pergh, satu demi satu kerinduan akan terubat!! Betapa diri seakan bermimpi!! Wakakakkaa!! Time's up, got to go! Jumpa lagi, di lain entri!!!
aku yang terlupa pada luka lama masih akan ingat kembali kenangan waktu cinta bersemi! langkawi, mungkinkah kenangan menautkan kami kembali?

2 comments:

Gagak said...

Salam.. Langkawi adalah tempat yang boleh membawa ketenangan...Sama macam di Labuan tapi Langkawi ramai pelancong asing, itu bezanya...

amiechomel said...

En Gagak, kat Labuan pun ramai foreigner la...
My experience: Labuan and Langkawi tak banyak beza, yg membezakan perhaps saiz pulaunya, Langkawi is a lot bigger than Labuan.