Thursday, October 1, 2009

Coretan Aidilfitri: Masih Dalam Mood Raya....

Salam Semua.
Raya ada beberapa minggu lagi, tu yang pasti... Aidilfitri kali ni, memang menyeronokkan bagi aku, sungguh tak tipu... Sedih ada dalam 50%. Raya kat Labuan masih seperti dulu, meriah! By the way, aku malas nak menulis panjang sebab kolej aku da start open 27hb aritue. So, sekarang ni aku fokuskan kembali minda kepada study dan perancangan seterusnya.. (nantikan!) So, check the pictures showed below! ;p Selamat Beraya, Jangan Perlakuan, Jaga Emosi! Jangan pisahkan akhlak dan agama sepanjang meraikan Aidilfitri!
My Siblings The Other Half Of Us! Rumah Hisyam Open House Rumah Lyana.
p/s: malas nak uplod gambar banyak2...

2 comments:

.:: Suhaidah Tan ::. said...

skema jua gmbar c caong ah...ahahaha..wui napa kau nda ikut ah tem drang c syam beraya arah kami..

Meet Uncle Shah said...

adui nakkkkk, busy ku time atu... huhuhu