Thursday, December 25, 2008

Selamat Ulang Tahun Kelahiran Ke-54 Tahun!!!

Dengan kasih-sauyang seorang anak, I wish my mama early morning tau last 24th December yang ke 54 tahun. Erm, da tua emak aku.. Mama aku punya lar cuak and cemas anak teruna dye ni call pukul 0007 am. Saje je nak buat suprise!!! Hahahaha!! Anyway, aku tetap teruja walaupun tak dapat celebrate with her this year. Last year, when I was at Sabah still wish face to face. Paling gempak, my twin ar!!! Siap belikan birthday cake g!!! Da tu mengade send message kat aku gambar cake tu. Pergh, jauh di sudut hati memang aku jeles, da ar tak dapat 'operate' cake tu Paling tak bley blah, anak Pak Mamat tu!!! My mama yang birthday dye plak sibuk terkinja-kinja. Macam kek tu my twin bagi kat dye. Lagipun, dye memang manja ngan my twin and my mama. hahahha!! Windu plak ngan monyet-monyet tu!!! hahahah Lastly, happy birthday to my mama!!! Walaupun, blog ni aku tak sempat update semalam(sibuk, walaupun pic tu aku received wal lagi) at least ade jugak catatan tu kat cni...Hehehehe.. Dari naluri seorang anak, pastinya ia akan lebih membahagiakan jika dapat diraikan bersama. Salam kasih buat mereka di Labuan!!! p/s: Others pic will be up loaded later.

8 comments:

amiechomel said...

selamat ulang tahun buat mama shahzul... semoga bahagia selamanya dgn anak2 yang baik mcm ni. sejuk perut ibu mengandung...

MeeT uNcLe sHaH said...

tq madam. I bukan anak yg terlampau baik bcoz t/jawab jaga mama I belum terlaksana g.
now, my twin yang jaga. my twin gak yang organize that party. heheheh... so, I berterima kasih sangat kt my twin.
erm, mdm nak ke no fon mirae??

amiechomel said...

kalau nombor 013893**** tu i ada. Kalau dah tukar nombor lain blh gak u forward no dia to my hp,

MeeT uNcLe sHaH said...

ok...
mlm ni will be send to ur number.
mdm still gune no lame kan??

amiechomel said...

au bah... never changed my number, hp je yg nak kena tukar, dah hampir hancur!

p/s shahzul, dari hari tu i nak cakap... bila tgk gambar u pakai vest itam kat gambar sebelah ni, teringat baju koir semela dulu... i still keep the picture. nanti i masukkan dlm blog eh...

MeeT uNcLe sHaH said...

yeah???
hahhaha!!!
smart tak new pic ni??
heheheh
nty I amek tau that pic...

Anonymous said...

2999xx1dp

Feel free to visit my web page :: payday loans online

Anonymous said...

They would like to know the proper conditions for growing this plant. how to get pregnant is the biggest question for the new generation couples. The drug is usually given in cycles during which follicle growth is monitored and timed intercourse is recommended.
http://www.pregnancyhelper.in